Om oss

Om oss och vår kennel

Vi = Petra, Janne och Love Väljä


Vi är en familj som bor strax utanför Sävsjö på en liten fd hästgård där vi haft hästar innan. Nu är den ombyggt till hundgård med stora hundhagar, hinderbana, appellplan. I det gamla stallet finns en teorilokal samt en mindre lokal kunna träna inomhus i eller där valpar kan leka när de stora nog. Jag har även hundkurser här hemma på gården så den utvecklas ständigt.

Vår kennel, Damisi's betyder glad


Vårt kennelnamn betyder glad och kommer från vår 1a tik vi hade, vår Olivia, en fantastisk tik som betyder oehört mycket för oss fortfarande idag i hennes linjer som vi använder idag. 

Vårt mål med att föda upp hundar är glada hundar och då behöver man ha en bra stabil mentalitet, vara frisk och sund samt ha arbetslust och framåtanda. Kombinera målet med hitta lämpliga valpköpare så är chansen god det blir bra. 


Köpa valp


Vi söker valpköpare som tycker om ha hund som en familjemedlem plus att man är aktiv som person. RR är en aktiv hund och särskilt våra linjer då vi vill ha det, då krävs det som valpköpare att man tycker om träna med hund, ge den ett jobb. Vi vill också att man har erfarenhet från hund innan. Vid intresse vill vi ha ett mail där ni skriver om er samt innan vi lovar någon valp vill vi ha ett besök. Detta för bådas skull och för det ska kännas bra för båda parter, då blir det sannolikt bra för för valpen också.